Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MUTOR OCH UTPRESSNING SOM VALFLÄSK

Så länge mänsklighetens begränsade intelligens
inte är mottaglig för en övergripande förändring
som ombesörjer en lösning på hennes klassiska
problematik vilken består i de förstelnade intell-
ektenas vanföreställning om varat och intet där
sakernas tillstånd inte alls är som de skall vara.
-
Det tankevirus som av ohejdad ovana satt sig
som en röta och ett mögel i deras allas-lika-
värdes-hjärnor hotar ödelägga deras hjärnor
till en öken i brist på näring till hjärncellerna.
-
De ständigt bedragna och svikna valdeltagarna
har upphört lyssna på valfjäskets valpropaganda
och beslutat rösta på folkets enade vilja vilket
innebär folkuppror mot staten.
-
Folkopinionen i övervägande delen pensionärer
överväger stämma svenska staten för att utöva
utpressning och bedriva mutor i utlovande av
höjda pensioner skattefritt om de bara röstar
på rätt partipolitik.

-

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-11-25 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP