Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tackar och välkomnar

Änglavingar
den vackra vita snön
och novemberkaktusen
som blommar överdådigt
precis när jag behöver det
som bäst.

Jag tackar och välkomnar
första advent.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-27 14:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vit snöromantik!
2021-12-01

  Anya VIP
Åhh så fint, både ord och bild. blir glad när jag läser. Precis vad jag behöver.
Jag vill också ha en novemberkaktus, undra om de går att köpa? Aldrig sett dem på någon blomsteraffär.
tack för ord och bild!
2021-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om den vita snön, den vackra blomman och adventsljuset som skingrar mörkret.
2021-11-29

  ULJO
En fin tid i nuet
2021-11-28

  Bibbi VIP
Jag också.
2021-11-28

  Monika A Mirsch VIP
... "änglavingar ... vita snön ... när jag behöver det mest ..."
Tack Eva för din mjuka, bedårande dikt med hela sitt stämningsregister." Kram Bästa syster
2021-11-27

  Sparvögat VIP
Snön som faller och din vackra blommas skönhet, så fina ord till denna tid…
2021-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Tvärtom.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP