Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trast möter trast..


Bladen

frostbitna

Bildar
mönster

här och där

Som små
egna öar
i rabatten

De högsta
granarna

sträcker sig
likt skuggor

upp mot en gråvit
ogenomtränglig
himmel

Över varje
trappstegs
mossiga yta

Ligger de torra
sköra löven
spridda

Och utanför
mitt fönster

har en koltrast
stämt möte
med en annan
av samma sort










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-28 09:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint!
2021-11-28

  Sparvögat VIP
Sköna ord till vinterns intåg och trastarnas kärleksfulla möte…
2021-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Trastafarirörelsen.

Minns du Traste Lindéns Kvintett?
2021-11-28

    Lena Staaf VIP
Koltrastarnas livsvilja ger hopp.
2021-11-28

  ULJO
Kärlek I fågelvärlden
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP