Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högröstad

Intensiteten i uttalandet
står ofta i omvänd proportion
till sanningen




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-01 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så kan det vara.
2021-12-01

  ULJO
Klockrent
2021-12-01

  Feliaxel VIP
Precis
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP