Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om att man inte ska ta det bra man har för givet


Alla har det inte som vi

De finns dom som inte har det bra på vår jord,
Det finns dom som inte ens har mat på sitt bord,
De finns dom som inte får nån kärlek till sitt hjärta,
Och de finns dom som bara krigar och känner smärta,
Och de finns dom som borde hjälpa som att må bra
Och det är dom som har det bättre alltså du och ja,




Fri vers av mandizz
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-07-30 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sann dikt som får en att tänka efter..det är lätt hänt att man tar allt för givet och glömmer bort eller uppskattar det vi har..I-lands problem
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

mandizz
mandizz