Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Remember me ! ? Thathanka Lyotake "Sitting Bull"(1831-1890)


NU ÄR NOG OCH NOG ÄR NU

Världsmedborgare !
Swerigekamrater !
Nu är nog
och nog är nu,
för nog är det väl så
att vi fått nog av
att få nog.

Så marschkängorna på
i gossar blå,
att uti bärsäkarkorsfält gå,
från fjällhöga berg,
till öppna landskap,
att förenas i armeer
på strategiska stridsfält,
där fiendens härar mötas,
med stramade anletsdrag
för att värna sin egenart
ifrån urarva.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-12-03 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP