Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur Uddafierad Poesi


Ett Höstlöv



Skratt och leenden, ren glädje,
Inte på grund av smärta, elände eller lidande,
Eller funktionshinder att åberopa
en glimt av ett höstlöv
framför en sen måndag eftermiddag

Var romantik är jag brukade undra
Också på en dyster dag i Sondér
Jag sitter här och i en väntröd Porsé
tänker på att sova dorsé
som vilar inuti en mage corché

Och fast om jag inte kommer till Ryssland
Vid denna tidpunkt, eller på ett år, men bara reser
så långt som där vår säng står
Det räcker att äta en brunch under vår kudde
och tänka med huvudet var du är

2003

musik; melodi 'Improvisation Autumn Leaf ' av Taleptox




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-03 06:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snygg improvisation uppskattas mycket att lyssna till lösning, med den suggestiva berättande delen, där huvudet får fyllas av bryderier, som skapar illusionen av en slags drömvärld! Tack!
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP