Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


min silvertejpade



det är magikern med ömtåligt skal
kickstartar den aldrig mera
gasar föriktigt och ger den morötter
för den ska orka tusen mil till




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-12-03 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP