Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM JAG ÄR

Jag har redan tappat mitt ansikte

så det behöver inte räddas

Och den smala väg som jag går på här

ska absolut inte breddas

Det är inte långt hem, fast jag lever här

i en värld där mänskor lider

Uppdragsgivaren är så nära mig

och det är för mig Han strider

 

 

Jag har misslyckats

Gud har rest mig upp

Jag har aldrig slutat vandra

Ty Hans nåd är nog

Vad betyder det

om de andra vill mig klandra?

Min prestige är spikad

på korsets trä

Han är vad jag ej kan vara

Det finns inga hinder 

längs vägen här

som min Jesus ej kan klara

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-12-04 05:53



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Lätt lättande dikt.
2021-12-04

  Lottie Ålhed VIP
En trosviss dikt med den fina raden”Min prestige är spikad på korsets trä”.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP