Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlek


Det rör sig i skogen
bakom granarna.
Magiskt knaster
under skosulorna.
Snön bäddar in oss
i fantasier.
Snart kommer
kung Bore att anfalla.
Vi börjar leka
kurragömma
med både riddare och troll.
Värmen är vårt vapen. 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-04 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M