Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen

Jag kan inte längre
se dig
när du skrider förbi
i din gröna klänning
men jag vet
att du är där
fastän jag hör 
på dina steg i trappan
att du tvivlar på
om du finns




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-04 20:36



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Så vacker text. Tar andan ur mig och talar till mig. Som en tröst
Jag vet ju inte vem hon är men jag ser henne i klänningen och jag vill säga henne att hon finns också när hon inte tror det.
Viktiga ord som jag bokmärker
. Tack för att du delar den.
2021-12-07

  Monica Lindgren
Känsligt och fint. - Man undrar vem du:et är. Kanske en dotter...Bara på stegen kan diktjaget förnimma hennes sinnesstämning!?
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M