Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Fler marina mål, attackerade med missiler! Putin gav ordern.

Koka Svarta havet!

Fler marina mål, attackerade med missiler!

Putin gav ordern I samband med koncentrationen av trupper och militär utrustning vid gränsen till Ukraina inledde Rysslands flotta i Svarta havet på måndagen serien av vintermilitära övningar.

Flygplan och helikoptrar har förföljt konventionella fientliga krigsfartyg och raketskjutande sjömål.

Mitt i spänningarna mellan Ryssland och västmakter har mer än 20 plan och helikoptrar använts.

Dessa inkluderar Su-30SM flerrollsstridsflygplan, Su-24M bombplan, Be-12 och An-26 flygplan, samt Mi-8 och Ka-27 helikoptrar.

Ansökningarna kommer vid en tidpunkt då Ryssland fördömer den ökande närvaron av amerikanska och NATO-jagare i Svarta havet.

Ryssarna stördes också allvarligt av flygningar med sökplan nära Rysslands gränser. I detta sammanhang är Ukraina på beredskap efter att Ryssland fört över 94 000 soldater till sina gränser för att attackera ukrainskt territorium under vintern.

 

Amerikanska journalister från Washington Post fick reda på att den amerikanska underrättelsetjänsten anser att Ryssland har för avsikt att öka sin militära närvaro vid gränsen till Ukraina upp till 175 000 soldater.

Ukraina förbereder sig för det värsta scenariot.

Rysslands president Vladimir Putins svar lät inte vänta på sig.

Moskva har anklagat Kiev för att rekrytera 125 000 soldater (50 procent av den ukrainska militären) nära Donbas-regionen i östra Ukraina.

I det området har regeringsstyrkor kämpat mot ryskstödda pro-ryska separatister sedan 2014.

Kremltjänstemän sa på måndagen att de inte förväntade sig några "framsteg" efter onlinemötet mellan Rysslands president Vladimir Putin och hans amerikanska motsvarighet Joe Biden.

Mötet mellan de två ledarna var planerat till tisdagen, vid en topp av spänningar mellan Moskva och Washington.

"Det är svårt att förvänta sig betydande framsteg i dessa förhandlingar", sa Kremls talesman Dmitrij Peskov.

Även om denna dialog för närvarande inte leder till en överenskommelse om positioner, till ingående av avtal, är det fortfarande bättre att kommunicera ″, sa Dmitry Peskov.
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 22:50Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ryska styrkor är på väg att koncentrera sig på fyra platser, med 50 stridsgrupper, avslöjar Washington Post, med hänvisning till ett amerikanskt militärdokument.
"Klättring är ett möjligt scenario, men inte oundvikligt," sa han.

Ryssland "har redan börjat militära övningar nära Ukraina" och är på väg att "testa sin kommunikation", sade han. Sju år efter annekteringen av den ukrainska halvön till Krim och övertagandet av kontrollen över en del av östra Ukraina av pro-ryska separatister styrkor som stöds av Moskva.
2021-12-07

  Koloristen VIP
Provokationerna mot Donbass måste upphöra.
2021-12-06

  NOTARIUS PUBLICUS VIP
Javisst ska de bli krig mitt i vaccinkriget,svält och naturkatastrofer,självmord och fattigdom,hustru o barnmisshandel,åldringsrån och gängskjutningarmvåldtäkt och pedofilsekter,vapenhandel och kokainmutor,prostitution och barnhandel,könsstympning och halshuggningar i egypten,rasism och antisemitism,bedrägerier och bankrutt,lögner och förtal,falska nyheter utan källgranskning,vulkanutbrott och tsunamis,knivskärningar på öååen gata,skolskjutningar och trafikolycker,politiskt mygel,riggade valsedlar,sexuella frustrationer och ofredanden,sjukdomar av alla slag,virus föder virus och någon hjälp från gudar är inte att vänta
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP