Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs för fan

Läs för fan!

Jag säger FAN
fast jag inte svär!!
Fan, fan, fan !!!

Läs, läs, läs!
Tänk till, läs om!!
Läs!!!

Läs som fan!
För faaan!!





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-07 14:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, detta är också mitt budskap, fast det är inte alltid man har lust, det vet jag nog! Men det är enda chansen för att själv bli bättre! Tack för den härliga desperationen i denna text! monica
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP