Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogad

Det enda rus jag förstår
är kärlekens innersta vrår




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-16 11:37



Bookmark and Share


  ULJO
Bästa ruset
2021-12-16

    Lena Staaf VIP
En drog som slår alla andra!
2021-12-16

  AiA Maria den fria


Ja...nog finns det ”sämre” val av drog än just denna...

Tack!
2021-12-16

  Feliaxel VIP
Den bästa drogen
2021-12-16

  Lustverket VIP
Ja men då ska du nog vara rätt nöjd :)
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP