Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SUR JUL.


SURA HALLON!

Får inga blöjor till Helgen.
Kall firas julen
på ensamma pottan.

Lyssnar kvällen lång.
På entonig vägglussång.
Corona, corona, min vän.

Varför sättes, ett behovsprövat
obefogat coronapass,
på behövda torra blöjor.

Fy så vått, det blir till natten,
i den inkontinente mannens säng.

En god och torr jul önskas.

Bosse 16.12.21..




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-16 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten