Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Så här i juletid



bör vi vara mesostar
och förlåta alla som felat
förlåtelse medför förpliktelser
även mot den som sitter på trappan
varje insättning på mitt konto
ger idag utdelning
tiden har samlat på mig
ett kapital av dåliga erfarenheter
varje som slår hårt mot utstickare
kan räkna med
viker mig inte trots övermakt stor


*
pyntar datorbordet med handgjorda tomtar
Elsas syster tillverkade sådana och sålde
och Elsa gav mig tre ur sin skattkista
då jag julhandlade
alltid trevligt vara jultomte och överraska
dem som brytt sig under året

och dig klokuggla postar jag en bamsekram<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-12-16 17:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk det blev dubbel glädje
hoppar studsmatta
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP