Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille Gunnars julklappsdröm

 

Hej lille Gunnar, vad önskar du dig mest av allt för julklapp? Jag önskar att mina jävla föräldrar skulle lyssna på och prata med mig när jag mår riktigt jävla pissrunk. Mår du ofta så dåligt? Ja i princip varenda dag på grund av läget i världen, klimatkrisen och inflationen, ångest, en jävla ångest bara samt en existentiell djupgående kris på grund av min avvikande sexuella läggning, men det allra värsta är att jag känner mig så jävla ensam och övergiven med alla mina och världens problem. Kom lille fine Gunnar så ska du få en stor varm kram, det ska nog ordna sig med allting ska du se bara du tänker positivt. Usch vad jag mår pissrunk idag och mamma och pappa bara tiger med sina jävla pissrunk mobiltelefoner.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-12-16 17:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Stark text om det övergivna barnet.
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP