Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen

Är du kär min vän
ta en tur till himmelen
där kan du älska i lugn och ro
och låta allt annat bero
ha sköna dagar i evighet
och underbar ledighet
Enformigheten kommer till sist
fy tusan så trist
jag vänder till baka i gen
till jorden och verkligheten
där blir min nyfikenhet väckt
där är det fart och fläkt
där vill jag vara igen
tills blir dags för himmelen





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-17 18:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig och tänkvärd dikt! Det är utmaningar som stimulerar, inte den bekväma lättjan.
2021-12-18

  ULJO
En färd till himmelen låter klokt. Om det nu finns en tillvaro där.
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP