Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns Jag lever Jag älskar

Mina ord bär mig inte längre
Kanske jag inte
bär dom
Ens Vill bära dom
för lätta

Jag flyger igen
Inte lika högt
Vingarna sargade
Luggslitna
Höjden
Minskat i värde

Önskar kunna
Inom mig
Klarsynt
Förstå förändringen
Eller inte
Till vilken nytta

Hjärtat
Accepterat
Att all glädje
Döljs av
Svagt skimmer

Kartan vid resans början
Var bara ett vitt papper
För oss alla
Terrängen utformades
Under resan
Till Våra nu
Trampade stigar
Finner ingen
Som inte suttit
Med ett vitt
Papper
Som Karta
På en resa
Du tvingas
Göra




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-12-17 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP