Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


just här och nu


Inväntar

Jag tänder ett ljus
och inväntar gryningen
tillsammans med dig




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-18 07:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin avslutning med dubbel betydelse....tänker jag. "Dig" kan både vara en fysisk person men även ljuset.
2022-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart.
2021-12-20

  Bibbi VIP
Vackert.
2021-12-19

  Monika A Mirsch VIP
Ditt ljus lyser in i min stuga - skönt!

2021-12-18

  ULJO
Kärlek
2021-12-18

  Sparvögat VIP
En underbar gemenskap, så fin…
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP