Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en metafor för beroenden


nykter

min själ är förorenad
ruinerad
förnedrad
tryck mot strupen
kicka snuten
kramar och besvär
finns ingen kärlek här
tömde själen för att fylla den med dig
förnedrande men du älskar mig

fri från ditt fängelse
nu har har själen ingen rörelse
den står still som klockan på väggen
batterierna är tomma som min själ

döden knackade på dörren
jag öppnade inte
men jag öppnade för dig
samma sak annan skepnad

ingen gör det som du
gevär mot örat
blåmärkt
munnen fylld av blod
märkt av dig




Fri vers (Fri form) av vladislav
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-18 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vladislav

Senast publicerade
fredag den 13.
onykter
nykter
* Se alla