Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt närvarande

Jag tror att det är du som är nära nu.
Mina fingrar vibrerar åter
och blodet pulserar genom min kropp.
Hett och väldigt närvarande.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-12-19 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP