Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg

Din väg är utstakad av Gud.
Kanske blir ditt första steg darrande.
Men fortsätt att gå.
Din väg finns där och du måste gå den av fri vilja




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-01-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP