Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad får oss då att lyfta?

När inte mer av samma som gått fel är någon lösning.
Törs vi då bryta oss loss och flyga?
När orden inte har sälta.
När symbolerna inte berör.
Vad får oss då att lyfta?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-09-17 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP