Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför?
Varför ger fri själar ifrån sig nycklarna till frihet
till de rigida och grå som binder oss till träldom?
I partier. I samfund. I organisationer.
Allt dessa grå rör vid stelnar och dör.
Så varför ger du dom dina nycklar till frihet?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-23 12:31



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Landsnyckel...många rumäner besöker inte förrän de får "stadsnyckeln" till staden eller byn där de är födda, stadsnyckeln har en hederssymbol.
2023-08-23

  Julio VIP
Folk gillar inte ensamhet.
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP