Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var inte rädd!

Jag kan kanske inte undervisa?
Kan kanske inte vara den du vill jag ska vara?
Men jag går vid din sida,
låter dig bäras en stund
Låter dig få vila.
Så var inte rädd!
Jag är en vän




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-10-05 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP