Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text för Radiohimlen. Skriven i karantän våren 2020. https://open.spotify.com/track/3XvyOmDrl4rPaI1hJe7u0i?si=b048485e86354dd2


Brevroman

Allting blinkar
det blir vitt, svart, och vitt
sen blir det svart igen

det är dagarna
som kommer och går
utanför ditt fönster

Polaroidkameran
i ett dåligt ljus
när vi två blev ett
mörklagt brus

det är skuggorna
utav dig och mig
vi tog slut på film

När läpparna smakar du
glömmer jag snabbt var vi hamnat nu
en brevroman
om melankoli
det rimmar inte med bra terapi
ta mig tillbaka till när det var vi

Den suddiga natten
var för så länge sen
men stjärnor glömmer inte sirener

du är vacker
och jag drömmer om dig
på sjunde våningen

Polaroidkameran
i ett dåligt ljus
när vi två blev ett
mörklagt brus

det är skuggorna
utav dig och mig
vi tog slut på film

När läpparna smakar du
glömmer jag snabbt var vi hamnat nu
en brevroman
om melankoli
det rimmar inte med bra terapi
ta mig tillbaka till när det var vi

Det brevet, det brevet, det brevet jag skrev
tänker jag skicka till gud

för dig
Men svara, men svara, men svara mig nu
varför kan du inte
minnas mig

ta mig tillbaka till när det var vi
ta mig tillbaka till när det var vi
ta mig tillbaka till när det
mig tillbaka till när det
inte behövdes någon bra terapi




Prosa av Carl August
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-12-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl August
Carl August