Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriande skrivande

Jag tände upp brasor längs kusten
Sliter ut trasor från det som redan är brustet

Och talar till röken
Kvar är endast spöken

Känn det jag känner, se det dansa i elden
Hör hur lågorna bränner, se hur askan vrider och vänder
Låt mig sluka mitt hjärta och mata dig resten
Lått oss vara sjuka, din smärta på podiet är prästen

Och mitt kadaver din vigselring, var min för evigt
Kom vi begraver ingenting, döden är helig

Piska fram djävulen i mig under månljuset
Viska att när du är vid mig, så sjunger dårhuset
Om jag bara lyssnar så skär suset
Så många röster men ingen som är bjuden

Vill du föreviga dig med mig i multnande jord
Våra löften är nu inget annat än smulor på vårt bord




Skapa | Skriva av christofferantony
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-20 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christofferantony
christofferantony