Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att förstå någon annans rädsla...


your knife

my blood

where you are judged
my pain is understod

fighting in a life
you did not choose

and even if I die,


you lose




Fri vers av pialia
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-07-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pialia
pialia