Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintage


Fattiga Riddare

Fattiga Riddare
är Dagens Rätt
Värre
Alternativ
har
Jag sett




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-21 15:06



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
En återkommande rätt i skolmatsalen på 50-talet.
2021-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt god mat!
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP