Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Igår morse efter vändningen


Litet steg


Litet steg närmre
ljuset och vårens ankomst
solen banar väg




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-23 07:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är så skönt att det vänt. Brukar märkas redan i januari. Hoppfullhet i din fina dikt.
2021-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Ja, nu blir det ljusare för varje dag, skönt tycker jag.
Fint foto som förstärker textens innehåll.
2021-12-27

  Monika A Mirsch VIP
Din fina uttrycksfulla haiku
svävar lätt in i mitt pörte
skänker mig vårens doft
omger mig med
ljusets hopp
och glädje
TACK!
2021-12-26

  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".
2021-12-25

  Sparvögat VIP
Ja nu väntar ljusare tider…
Fina ord förmedlar du!
2021-12-23

  ULJO
Nu vänder det och blir ljusare. Härligt.
God Jul.
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP