Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosaisk

Jag är alltid sist i kön
den rör sig sakta framåt
men jag är alltid sist
inga syns bakom mig
och det är alltid
lika många framför mig
det är mitt livsöde




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-28 09:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Många av oss känner så. Men alla kan vi väl inte samtidigt vara sist i kön? Ett mysterium.
2021-12-28

  ULJO
Livet är en enda lång kö. Till allt.
2021-12-28

  Anya VIP
Så kan det verkligen kännas. Tycker jag känner igen texten. Kanske läste jag den på Facebook?
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP