Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underbara vindkraften

Läste att en dag producerade vindkraften inte mindre än 50% av Sveriges energibehov för att nästa dag producera 4%.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-29 09:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ej att förglömma sol
och bergvärme samt
Bönder som säljer
Rapsolja som del
-vis ersätter diesel
Många nya mång
-falds energilös
-nigar på gång
Till Kärnstrålarnas
Konservativa
Förtvivlan!
Hej hopp i Lingon
-skogen ingen
Cesium där inte
eller?
;)

2021-12-29

  ULJO
Märkligt det där med vindkraft.
2021-12-29

  Öknens Ros VIP
Värt att notera.
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP