Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soulgnistrande stjärnehär

Nattens
munblåsta ruta
döljer något

en soulgnistrande
stjärnehär

min twinflame
skapandets
eviga flamma

mitt tudelade hjärta
pulserar där




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-03 23:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det sublima rimmet som klingar skaldevackert!
2022-01-07

  Seasons VIP
Vackert...
2022-01-06

  BenGust VIP
Flammande
soulgnistrande
pulserande
då lever allt !
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP