Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pantburkarnas härskare

Ett slott byggt av pantburkar
Ett huvud som väger tre ton
Gråten i halsen inget som funkar
Slutet gott inget gott, det här gör vi inte om

Emotionell bergochdalbana
Ännu en kväll utan hög fana
Låt mig vara,
Snälla låt mig vara




Prosa av Nilov
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-05 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilov
Nilov