Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blådjupa långkliv

Skogen på udden
tar blådjupa
långkliv ut på isen

i riktning mot
motsatta sjösidan

där solen lätt
fingrar över
fridfull snöpudervy

vidsträckta skuggor
lojlägger sig
på frusen vinteryta

och slumrande stenar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-05 15:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den flyende solstrålen ligger lågt, dina rader utelämnar just vad som utgör orsaken till skuggan, en skicklig dram du oss bjuder, med undertoner av något som oss väntar - espri!
2022-01-07

  Susen VIP
Vackert språkbruk ger ögonen bilder . Poesi på hög nivå

2022-01-05

  BenGust VIP
Du mejslar ut effektfulla skuggor
bland skog, snöbeströdd skimmeryta
och blåis.


2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP