Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småfåglars dånande tystnad

Mot blå himmel
sträcker sig
gullbeklädda grenar
ur sin nakenhet

Grantoppar
så stolt orubbliga
prydda med
sina gyllene kottar

Här dånar
alla frånvarande
småfåglars tystnad




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-06 14:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bondens ordspråk


,"oväders storm på väg in över fjäll, dal och vatten, när man måste mata katten"

2022-01-07

  Solstrale VIP
Ja fågelflockarna var har de tagit vägen? Den där tystnaden är dånande precis så igenkänningen slår an!
2022-01-07

  BenGust VIP
Grenar som sträcker sig ur sin nakenhet
och frånvarande småfåglars dånande tysthet är ordmagi på hög nivå.
Bokmärkes.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP