Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Jag är. Jag tycker. Jag gjorde. Jag ska. Jag vill.

Jag, jag, jag.

Hur ofta har du använt det ordet idag?




Fri vers av Dandelion
Läst 754 gånger
Publicerad 2006-07-31 11:31



Bookmark and Share


    eva m h
Är det bättre med \"man\" ? :-)
2007-09-23

    Zazzo
En skarp reflektion. Man borde försöka att använda en dag utan ordet "jag", varken i tal eller tanke, och se vad som händer inom en.
2006-09-09

  Cris
Jag vet inte!
Jag är ett bra ord..
Ego är bra men inte egoism.hm
tänkvärt
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion