Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Losing you


My sweet darling
my absolutely everything
how could I lose you




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 08:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Why do not some people here never, neverunderstand.
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP