Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig själ

Du får min trasiga själ
den enda jag har
jag vill inte ha den kvar
när jag till himmelen far




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-17 10:23



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Själen är en reflektion av valen man gjort i sitt liv, på gott och ont! Tyvärr är det de dåliga valen som har en tendens att ta över reflektionerna, som man ser där i själens spegel!
2022-01-17

  ULJO
Du kanske får en ny där. När du träder in i det riket.
2022-01-17

    Lena Staaf VIP
En vädjan om frigörelse från det som gör ont. Fint skrivet på få rader.
2022-01-17

  Marita Ohlquist VIP
En berörande text om längtan efter befrielse från det som gör ont.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP