Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGROGRAD FULLMÅNE

FULLMÅNEBESÖKET

en eld var Livsglädjen
när vi kysste varandra
bland lönnens fallna löv

aldrig blev Våra liv som
förut efter den dagen

du störde mina gamla
förstenade rutiner

min säng
smulades ner
med dina
mackor

© Bosse 17 januari 2022.





Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-17 18:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När man i sängen
bliva till två?
;)
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten