Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Spegel

det ligger en resonans i värmen du ger mig

allt det outsägliga 

Kärleken som föll över oss som regn från himmelen

det blir svårare och svårare att skiljas ifrån dig 

tiden går som i en dröm 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP