Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar vi i glädje

Dansar vi i glädje över gryningen?
Fyller dagen oss med liv?
Eller låter vi bekymmer fördunkla oss?
Tills vi är förlorade.
Välj då att dansa in dagen i glädje
oavsett hur lite glädje du ser.
Den glädjen bär oss!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-01-19 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP