Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+ute med min hund

ute med hund.
härligt skönt varit ute.
hunden glad o nöjd.
började dagen slog.
mig med sina tassar,
ville inte gå opp.
hon ger sig inte,
sen kommer katten mir 1 år.
pussar mig på näsan,
bråkar till jag går opp.
sen drar katten ner en blomma.'
från vägen hon tuggar på-
sen tar jag fram dammsugaren.
då sitter hunden o katten
och sen kommer hunden o knuffar mig.
så jag nästan ramlar.
dom var glada ville bussa.
så nu är inte katten.
rädd för dammsugaren längre.
hon satte sig bredvid hunden.'
och tittade så är mina dagar.
så skall hunden vara med.
när jag tränar på min motionscykel.
hon tror att jag leker .
jag måste träna får så ont i benet när hon drar.
bara sätta sig o träna när jag får ont.
tack vare de kan jag gå efter stroken 2016.
av birgitta skrev nu.
19.1 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-19 12:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
hund och katt är våra änglar
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP