Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömsyn

Mitt i vintern
när yrsnön inte vet
vart den ska
ute i snålblåsten
som drar runt knutarna
kan jag få syn på
mitt vackra äppelträd,
ja självaste paradisäppelträdet
som just slagit ut i full blom.

Fast bara om jag blundar
riktigt hårt förstås.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-01-21 12:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så vackert. Du skriver lycka i yrsnön. Mycket bra skrivet. sparas!
2022-01-25

  Respons VIP
Vi bär våren och sommaren Ivars hoppfulla hjärtan. Bra dikt!
2022-01-23

    Sefarge VIP
Att göra några.Poetsköna
Blunder om dan
Kan spara in
En Thailands
-resa?
;)


2022-01-21

  Monika A Mirsch VIP
Januarimånadens drömsyner är gjorda av silver och guld - "i full blom" -
Den mjukaste vintersagan!

2022-01-21

  Foohexa
Min egna lilla bamsebjörn :)
2022-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Kunde jag hata bort vintern vore den borta för längesedan.
2022-01-21

  ULJO
Går i vila nu för att blomma ut om några månader. Fint.
2022-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Bakom dina slutna ögon finns bilden av ett vackert paradisäppelträd och en önskan att återigen få uppleva när det blommar.
Fin text om vårlängtan.
2022-01-21

  Feliaxel VIP
Snart blir det verklighet
Fantastisk bild
2022-01-21

  Sparvögat VIP
En vacker dröm som vilar i dina tankar, det ljuva paradis paradisäppelträdet…
2022-01-21

  Bibbi VIP
Vackert beskrivet.
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP