Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången


den håller mig sömnlös

en lycka in i en annan

lyckoångest finns det? 

vi har färgat våra år

vi har älskat tills en

av oss blev svår 

 

att jag går gör jag inte

kvar finns jag evigt 

att vänta på tiden 

den förgängliga 

 

det går inte mer

du vill se mig lycklig

och det jag är bakom oss. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-23 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP