Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateisten

Som den ateist jag är
håller jag sanningen kär
tror ej på övernaturliga ting
symboler säger mig ingenting
Nöjer mig med att jag inte vet
är tillfreds med det




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-22 20:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar den här och det är swung i den.
2022-01-24

  Marita Ohlquist VIP
"Nöjer mig med att jag inte vet"
Samma här.
2022-01-24

  ULJO
Kan man tro på något skrftlärda totat ihop för hundratals år sedan?
Nej

2022-01-23

  Foohexa
ÖknensRos komentar fick mig att tänka på "Answer" Fredric Brown (1954)
:)
2022-01-23

  Respons VIP
Gott så!
2022-01-23

  Öknens Ros VIP
Jag frågade "Siri" finns Gud? Hon kunde inte svara, sa något undvikande. Nog borde de ha programmerat in ett korrekt svar? Inte ens de troende kan ju det, de bara svamlar.
2022-01-23

  Foohexa
Gud finns!
Det är en knarkande brud på motorcyckel med svängdörrspass till 27års klubben:)
2022-01-23

    ej medlem längre
Troende är galna
2022-01-22

  Den skrivande tysta
Låter sunt.
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP