Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarifundra 6

 

 

Det gör ont att se

flickans blåmärken och ärr

på armar och ben

hur stor är chansen att hon

har svårt hålla balansen

 

han hade en svår

barndom en förklaring men

ingen ursäkt för

att misshandla sin flicka

idag finns hon inte mer




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-23 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP