Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I huvudstaden pratar precis alla infödda som om bokstaven mellan å och ö, vore skrivet med e. Om det finns någon sanning i att det finns björnar mellan träden i Norrland, så vet i alla fall att även länet her bär sina löv stolta.


Något litet rimmat 2022 01 23





En fiskare i staden Calais
råkade om vintern ut för ve *
(der)

turist på viss genom resa
där någon drogs vid en nesa

fåtts tro att rom var ren löja
och som övervintrad fått något där dröja.



(*För en inföding i huvudstaden skrivs Calais
fonetiskt som 'Kal e', inte Kal-El, kryptiskt nog.
Om bilden.
Det är en vy tagen i Helsingfors hamn, bredvid
kajplats där de stora turistfärjorna lägger till.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-10-01 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP