Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Stat på drift av KattenKim


Trygghet

Trygghet är det bästa ting
som sökas kan all jorden kring
men hur når vi dit
med all den skit
som människan förmår
år efter år
Jo jag över huvudet täcket drar
somnar om sover i eviga dar
det är den enda tryggheten jag har





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-25 10:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är oroligt i världen, det är många som inte känner sig trygga.
2022-01-26

    Lena Staaf VIP
Verkar nästan lite strutsbeteende? Välja att inte se? Men sömn är skönt om man nu kan sova
2022-01-25

  ULJO
Lugn och trygg sömn. Inte många som upplever.
2022-01-25

  Öknens Ros VIP
Ja, om det vore så enkelt skulle jag sova i hundra år som Törnrosa. Det är inte helt enkelt det heller.
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP